Ambassaboeren

Trotse Jonge Boeren heeft veel leuke plannen en acties bedacht. Deze kunnen zij niet alleen uitvoeren en daarom wordt de hulp ingeschakeld van (jonge) mensen die willen helpen bij de uitvoering van de acties. Dit zijn de ambassaboeren.  Wil jij Trotse Jonge Boeren een handje helpen en word jij ook ambassaboer van Trotse Jonge Boeren?

Waar kan Trotse Jonge Boeren hulp bij gebruiken?
Onder andere bij:

  • Trotse Jonge Boer(in) aan het woord. 'Trotse Jonge Boer(in) aan het woord’ verschijnt iedere week op de Facebook en Instagram-pagina van Trotse Jonge Boeren. Een jonge boer vertelt waarom hij/ zij een Trotse Jonge Boer(in) is. Met een leuke agrarische foto erbij is dit een regelrechte hit!
  • Standbemanning bij diverse evenementen. Ieder jaar staat Trotse Jonge Boeren op diverse evenementen om rechtstreeks in contact te komen met de burger. Enkele voorbeelden zijn: Woensdrechtse Boerendag, Campina Open Boerderijdagen en de Agrarische Dagen Someren.
  • Verspreiding van campagne(materiaal). Jaarlijks draait Trotse één grote campagne. Bij het verspreiden van deze campagne kan Trotse Jonge Boeren hulp gebruiken bij het ophangen van posters en het delen van filmpjes op de sociale media.

Verspreidt 10 posters of meer en ontvang een 'ambassaboeren t-shirt'!

Trotse Jonge Boeren is op zoek naar ambassaboeren die hen willen helpen bij het ophangen van posters voor de campagne 'Bijbaan bij de boer' bij supermarkten, sportclubs, buurthuizen, etc. Wil jij Trotse Jonge Boeren hierbij helpen? Maak dit dan kenbaar door een mail met daarin jouw naam en telefoonnummer te sturen naar [email protected]. Vervolgens neemt Trotse Jonge Boeren contact met je op!

Actie: Ambassaboeren die 10 of meer posters op diverse plekken verspreiden ontvangen - nadat zij het bewijs per foto hebben aangeleverd - een tof 'ambassaboeren t-shirt'!