Samenwerking Trotse Jonge Boeren & Agrio Uitgeverij

Openheid en transparantie. Dat is waar de maatschappij enorm naar vraagt. Hoe kan je dat nou meer bieden dan door te gaan vloggen?
Vijf studenten van Aeres Hogeschool Dronten zijn gaan vloggen over alles wat hun bezig houdt in de agrarische sector. 
Agrio is de uitgeverij van verschillende kranten, vakbladen en websites, zoals Stal-en-Akker en Melkvee.

Jonge Vloggende Boeren

Iedere vrijdag, om 14.00 uur is weer een nieuwe vlog te zien van één van onze vloggers. De vlogs zijn te zien op de Facebookpagina van Trotse Jonge Boeren en even later ook op de Instagram- en Youtubepagina. Ook Agrio deelt de vlogs, namelijk op hun Youtube-kanaal én de websites van Stal-en-Akker, Agraaf, Veldpost en Vee-en-Gewas.

Daarnaast is nog ruimte gemaakt voor gastvlogs. Deze komen dan op dinsdagmiddag online. Met een gastvlog kan je eenmalig een vlog maken over jouw bedrijf of je werk, zodat jij kan laten zien wat jij nou zo super leuk vindt aan je baan en waarom jij er trots op bent! Lijkt jou het maken van een gastvlog ook super leuk? Stuur dan snel een mailtje naar info@trotsejongeboeren.nl!

Even voorstellen...

Vivianne Goense 
Vivianne is naast vlogger ook één van de bestuursleden van Trotse Jonge Boeren. Ze is afkomstig van een akkerbouwbedrijf met schapenhouderij en is helemaal gek van beesten. Met haar werkzaamheden tussen de schapen, varkens, melkgeiten en koeien heeft ze genoeg om te laten zien in haar vlogs!

Rhodee Kroese
Hoewel Rhodee thuis melkkoeien en vleesvarkens heeft, houdt ze zich véél liever bezig met de varkens. Ze studeert aan de opleiding Varkens en Pluimvee, maar weet nog niet zeker of ze het bedrijf thuis zou willen overnemen.

Geerke Sleurink
Geerke is niet alleen tussen de koeien en schapen thuis te vinden, ze woont en werkt ook op Aeres Farms, de schoolboerderij. Hier is ze mede verantwoordelijk voor het melkvee. Met de vlogs wil ze laten zien waar ze trots op is en wat een boerin zo allemaal doet.

Naomi de Rijk
Thuis heeft Naomi een melkveehouderij, maar verwerken ze ook de eigen melk, die ze vervolgens in hun zuivelwinkel verkopen. Naast de koeien heeft ze ook nog een leuk koppeltje schapen waar ze ook graag te vinden is.

Robin Toonen
Robin studeert aan de opleiding Bedrijfskunde en Agrifoodbusiness. Thuis heeft hij een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf én nog 2 locaties met vleesvarkens en zeugen. Verder wil Robin graag zijn horizon verbreden en onderzoeken of buitenland wellicht een optie is.