Campagnes

We voeren op verschillende manieren campagne om iedere boer en burger te inspireren, onderwijzen en enthousiasmeren om trots te zijn op de boeren en de agri- en foodsector en wat deze bereikt.

Hieronder vind je een overzicht van de campagnes die Trotse Jonge Boeren op dit moment voert of in het verleden gevoerd heeft.Bijbaan bij de boer

De campagne ‘Bijbaan bij de boer’ van Trotse Jonge Boeren laat zien hoe leuk het is om een baantje te hebben in de agrarische sector. Via onze videoserie laten we jou verschillende soorten boerderijen zien en geven we een voorproefje van het werk op de boerderij. Ook laten we zien hoe je aan de slag kunt op jouw toekomstige werkplek. Zo steek jij na school de handen uit de mouwen, vergroot je jouw boerenkennis en verdien je een mooi centje bij!

Boeren is topsport

Boer zijn is topsport en dat is prachtig om te doen! Net als andere topsporters moeten jonge boeren heel veel verschillende talenten combineren. Maar net als voor andere topsporters geldt voor boeren dat hun passie ook vervelende kanten heeft. Het belangrijkste wat de Trotse Jonge Boeren willen bereiken is vertrouwen. Het maakt niet uit dat mensen niet precies weten wat we doen, zolang ze maar vertrouwen dat wij weten wat we doen. 

Boerenleven in beeld

Om de burgers te informeren wat er allemaal gebeurd in de stal, op het land en in en om de boerderij is Trotse Jonge Boeren de vlogserrie opgestart: ‘Boerenleven in beeld’. Door middel van deze vlogs laat Trotse Jonge Boeren zien wat er op het boerenerf gebeurd, wat de dagelijkse werkzaamheden zijn en wat er allemaal bij komt kijken om te zorgen voor goed, lekker en verantwoord voedsel. 

Liefde voor de BOERderij

Jonge Brabantse agrariërs vragen vrouwen op bezoek. Dit is een samenwerking van Trotse Jonge Boeren, ZLTO en de drie Brabantse kranten: Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad en BN De Stem.