Nieuws van de campagne 'Bijbaan bij de boer'

Bekijk hier het nieuws van de campagne 'Bijbaan bij de boer'.

Recruiter Hanneke van Loon van AB Werkt kantoor Hoogeloon in Brabant vertelt over hoe AB Werkt je kan helpen aan een bijbaan

2 december 2021
Ik ben Hanneke van Loon en werkzaam bij AB Werkt in Hoogeloon. Eén van onze zeven regiokantoren in Zuid-Nederland. Ik vind de campagne “Bijbaan bij de boer” echt super! Naast dat het een bijbaan is die niet zo van zelfsprekend is, kun je veel leerzame en uitzonderlijke dingen doen. Je leert over de natuur, bijvoorbeeld bij de planten- of boomkweker. Kies je voor een dierhouderij, dan leer je in de praktijk hoe je met dieren omgaat. Bijvoorbeeld in de pluimvee, tussen de biggen of schattige geitjes. Ik heb het vaak over jaarrond werk of over seizoenswerk. Bij seizoenswerk, is het vaak zo dat het vanaf het moment dat de zon meer gaat schijnen, er ook meer werk is. Dat geeft dan als bijkomend voordeel dat je tijdens vakanties ruim voldoende kans op werkt hebt. Lekker geld verdienen en daar in de zomermaanden leuke dingen van doen. Wie wil dat nou niet? Ga je via AB Werkt bij de boer aan de slag, dan krijg je wekelijks de uren uitbetaald die je gewerkt hebt. Daarnaast bouw je ook vakantiegeld op en zelfs vrije dagen. Misschien hebben wij bij jou in de buurt wel een klusje waar je je vrije uren mee kunt vullen. Win voor jou, win voor ons én win voor het bedrijf die om medewerkers verlegen zit! Win-win-win dus!

Fijn om samen in de stal te werken!

22 augustus 2021
De Familie van Asten weet als geen ander hoe fijn het is om samen in de stal te werken, zeg nou toch zelf met leeftijdsgenootjes werken maakt toch alles leuker!!

Je ziet steeds meer 'Bijbaan bij de boer' borden verschijnen!

 9 augustus 2021
Je ziet ze steeds meer verschijnen! Onze Trotse Jonge Boeren campagne 'Bijbaan bij de boer-borden' ! Zo ook bij groentekwekerij A. Van den Einden in Lierop. Tevens is dit de locatie waar de opnames zijn geweest voor het Bijbaan bij de Boer Tuinbouw filmpje.